Vakuování potravin a sous vide

Nejprodávanější

Vakuovačka MasterClass, sada + 4 sáčky 25 x 25 cm
399 Kč –10 %
Původně: 399 Kč  (–10 %)
357 Kč
43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
2 820 Kč –26 %
Původně: 2 820 Kč  (–26 %)
2 070 Kč
7 položek celkem
43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
%%%
2 820 Kč –26 %
2 070 Kč

Sada na vakuování potravin, dobíjecí elektrická pumpa, 2 základní plastové dózy a 4 opakovaně použitelné vakuovací...

1007722
43191 vakuovaci dozy na potraviny plastove fresh save 3 ks zwilling zwilling
Novinka Tip
1 510 Kč

Univerzální plastové vakuovací dózy 3 velikostí, které až 5x prodlužují čerstvost potravin. 100% hermeticky...

1002498
43188 vakuovaci doza na potraviny sklenena fresh save l 2l zwilling
Novinka Tip
830 Kč

Univerzální vakuovací dóza velikosti L z varného skla, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky...

1002497
43200 vakuovaci doza na potraviny plastova fresh save l 2 3l zwilling
Novinka Tip
790 Kč

Univerzální plastová vakuovací dóza velikosti L, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky uzavřená...

1002501
43173 vakuovaci uzaver na vino fresh save 3 ks zwilling
Novinka Tip
560 Kč

Vakuový uzávěr na lahev k elektrické vakuovací pumpě Zwilling Fresh & Save. Sada 3 ks. Ideální k uchování...

1002495
Vakuovací sáčky MasterClass 25 x 25 cm, 5 ks, znovupoužitelné
389 Kč

Ušetřete místo, peníze a pomozte šetřit planetu díky těmto opakovaně použitelným sáčkům na skladování potravin, které...

MCVACBAG5PC
Vakuovačka MasterClass, sada + 4 sáčky 25 x 25 cm
%%%
399 Kč –10 %
357 Kč

S touto sadou sáčků na potraviny a vakuové pumpičky od společnosti MasterClass ušetříte místo, peníze a pomůžete...

MCVACBAGSET

Vakuování potravin výrazně prodlužuje jejich trvanlivost. Největším nepřítelem čerstvých potravin je vzduch, který způsobuje oxidaci, díky kyslíku napomáhá množení bakterií a tím zkracuje použitelnost a s tím spojenou dobu skladování. S vakuovanými potravinami vyhodíte o mnoho jídla méně ! Díky vakuu je výrazně rychlejší a efektivnější také marinování masa, marináda prostoupí hlouběji a během kratší doby, u menších porcí stačí i 30 minut. Kvalitní vakuovačka a sáčky nebo dózy jsou nezbytné pro stále oblíbenější metodu sous vide (sůví), kdy se potraviny vaří při nízké a přesně kontrolované teplotě. Tímto způsobem se zachová maximální množství obsažených výživových látek, nesníží se hmotnost porce masa ve kterém zůstane šťáva. Takto uvařená porce masa se chová jako konzerva a vydrží dlouho v lednici, pak stačí rychlé opečení na pánvi nebo na grilu a během pár minut je vykouzlené jídlo hodné dobré restaurace.