Grilovací Pánve

Toužíte po té dokonalé grilovací chuti, ale počasí vám nepřálo? S naší grilovací pánví si můžete vychutnat křupavé steaky, zeleninové špízy a další grilované dobroty kdykoliv budete chtít, a to přímo ve vaší kuchyni.

Nejprodávanější

Pánev Teppanyaki 42 x 29 cm KitchenCraft, litinová
ZDARMAZDARMA
Pánev Teppanyaki 42 x 29 cm KitchenCraft, litinová
Na cestě k nám (dodání do 10-14 dnů)
WFTYAKI
 
1 709 Kč
1 položek celkem
Grilovací pánev KitchenCraft 45 x 23 cm, žebrovaná litinová 4
%%%
ZDARMAZDARMA 1 069 Kč –7 %
989 Kč

Grilovací plotýnka pro grilování ve grilech ale i na sporáku. Kompatibilní e všemi typy sporáků včetně indukčních....

KCCIGRID

grilovaci panve kitchenstyle obrazek kategorie

Proč si vybrat grilovací pánev?

  • Grilovací chuť kdykoliv: Užijte si charakteristické proužky a kouřovou vůni grilovaného masa a zeleniny i v zimě.
  • Zdravější vaření: S minimálním množstvím oleje si připravíte šťavnaté a zdravé pokrmy.
  • Rychlá příprava: Grilovací pánev se rychle rozpálí a zkrátí tak dobu vaření.
  • Snadná údržba: Moderní povrchy usnadňují čištění.

Co všechno můžete připravit na grilovací pánvi?

  • Maso: Steaky, kuřecí kousky, klobásky, ryby – vše získá na grilu neodolatelnou chuť.
  • Zelenina: Paprika, cukety, lilek, cibule – grilovaná zelenina je plná vitamínů a skvěle doplní maso.
  • Ovoce: Ananas, broskve, švestky – grilované ovoce je výborným dezertem nebo přílohou.
  • Snídaně: Omelety, slanina, toasty – začněte den chutnou a vydatnou snídaní.

Tipy pro dokonalé grilování:

  • Rozehřejte pánev: Před položením potravin nechte pánev dobře rozpálit.
  • Nepřeceňujte množství: Nepřekládejte pánev, aby se potraviny mohly rovnoměrně opéct.
  • Obraťte včas: Potraviny obracejte pouze jednou, aby zůstaly šťavnaté.
  • Nechte odpočinout: Po grilování nechte maso chvíli odpočinout, aby se šťávy rovnoměrně rozložily.

Vyberte si tu správnou grilovací pánev pro vás:

  • Litinová: Zaručuje rovnoměrné rozložení tepla a dlouhou životnost, není nepřilnavá, je těžká ale neobsahuje žádné chemické látky na povrchu.
  • Nerezová: Odolná vůči vysokým teplotám a korozi, není nepřilnavá, ale neobsahuje žádné chemické látky na povrchu.
  • Hliníková: Lehká a rychle se rozhřívá, je opatřena nepřilnavým povrchem. Má omezenou životnost ale je zcela nepřilnavá a nutná pro suroviny které se přichytávají, jako například ryby, vejce nebo třeba škrobová zelenina (brambory, rýže...).

S naší grilovací pánví si můžete užívat chutné a zdravé grilování po celý rok. Objednejte si ještě dnes!

Stále si nejste jisti, jako pánev vybrat ? Více Vám poradíme v článku Jak vybrat správnou pánev:

jak vybrat spravnou panev