Vakuování potravin a sous vide

Nejprodávanější

Vakuovačka MasterClass, sada + 4 sáčky 25 x 25 cm
399 Kč –12 %
Původně: 399 Kč  (–12 %)
351 Kč
43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
2 690 Kč –3 %
Původně: 2 690 Kč  (–3 %)
2 590 Kč
6 položek celkem
43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
2 690 Kč –3 %
2 590 Kč

Sada na vakuování potravin, dobíjecí elektrická pumpa, 2 základní plastové dózy a 4 opakovaně použitelné vakuovací...

1007722
43188 vakuovaci doza na potraviny sklenena fresh save l 2l zwilling
Novinka Tip
830 Kč

Univerzální vakuovací dóza velikosti L z varného skla, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky...

1002497
43200 vakuovaci doza na potraviny plastova fresh save l 2 3l zwilling
Novinka Tip
790 Kč

Univerzální plastová vakuovací dóza velikosti L, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky uzavřená...

1002501
43173 vakuovaci uzaver na vino fresh save 3 ks zwilling
Novinka Tip %%%
560 Kč –18 %
459 Kč

Vakuový uzávěr na lahev k elektrické vakuovací pumpě Zwilling Fresh & Save. Sada 3 ks. Ideální k uchování...

1002495
43158 vakuovaci sacky fresh save velikost s 10 ks zwilling
Novinka Tip
430 Kč

Balení obsahuje 10 ks opakovaně použitelných sáčků. Sáčky jsou dokonale těsné a odolné až do 100 °C, takže je lze...

1002488
Vakuovací sáčky MasterClass 25 x 25 cm, 5 ks, znovupoužitelné
389 Kč

Ušetřete místo, peníze a pomozte šetřit planetu díky těmto opakovaně použitelným sáčkům na skladování potravin, které...

MCVACBAG5PC

Vakuování potravin výrazně prodlužuje jejich trvanlivost. Největším nepřítelem čerstvých potravin je vzduch, který způsobuje oxidaci, díky kyslíku napomáhá množení bakterií a tím zkracuje použitelnost a s tím spojenou dobu skladování. S vakuovanými potravinami vyhodíte o mnoho jídla méně ! Díky vakuu je výrazně rychlejší a efektivnější také marinování masa, marináda prostoupí hlouběji a během kratší doby, u menších porcí stačí i 30 minut. Kvalitní vakuovačka a sáčky nebo dózy jsou nezbytné pro stále oblíbenější metodu sous vide (sůví), kdy se potraviny vaří při nízké a přesně kontrolované teplotě. Tímto způsobem se zachová maximální množství obsažených výživových látek, nesníží se hmotnost porce masa ve kterém zůstane šťáva. Takto uvařená porce masa se chová jako konzerva a vydrží dlouho v lednici, pak stačí rychlé opečení na pánvi nebo na grilu a během pár minut je vykouzlené jídlo hodné dobré restaurace.