Vakuování potravin a sous vide

Nejprodávanější

Vakuovačka MasterClass, sada + 4 sáčky 25 x 25 cm
 
429 Kč
43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
ZDARMAZDARMA 2 770 Kč –6 %
Původně: 2 770 Kč  (–6 %)
2 589 Kč
6 položek celkem
43212 vakuovaci sada fresh save 7ks plast zwilling
%%%
ZDARMAZDARMA 2 770 Kč –6 %
2 589 Kč

Sada na vakuování potravin, dobíjecí elektrická pumpa, 2 základní plastové dózy a 4 opakovaně použitelné vakuovací...

1007722
43200 vakuovaci doza na potraviny plastova fresh save l 2 3l zwilling
Novinka Tip
790 Kč

Univerzální plastová vakuovací dóza velikosti L, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky uzavřená...

1002501
43188 vakuovaci doza na potraviny sklenena fresh save l 2l zwilling
Novinka Tip
830 Kč –6 %
779 Kč

Univerzální vakuovací dóza velikosti L z varného skla, která až 5x prodlužuje čerstvost potravin, 100% hermeticky...

1002497
43173 vakuovaci uzaver na vino fresh save 3 ks zwilling
Novinka Tip
560 Kč –5 %
529 Kč

Vakuový uzávěr na lahev k elektrické vakuovací pumpě Zwilling Fresh & Save. Sada 3 ks. Ideální k uchování...

1002495
Vakuovací sáčky MasterClass 25 x 25 cm, 5 ks, znovupoužitelné
389 Kč

Ušetřete místo, peníze a pomozte šetřit planetu díky těmto opakovaně použitelným sáčkům na skladování potravin, které...

MCVACBAG5PC
43170 vakuovaci uzaver na vino fresh save zwilling
Novinka Tip
185 Kč

Vakuový uzávěr na víno k elektrické vakuovací pumpě Zwilling Fresh & Save. Ideální k uchování nedopité lahve v...

1002493

Vakuování potravin výrazně prodlužuje jejich trvanlivost. Největším nepřítelem čerstvých potravin je vzduch, který způsobuje oxidaci, díky kyslíku napomáhá množení bakterií a tím zkracuje použitelnost a s tím spojenou dobu skladování. S vakuovanými potravinami vyhodíte o mnoho jídla méně ! Díky vakuu je výrazně rychlejší a efektivnější také marinování masa, marináda prostoupí hlouběji a během kratší doby, u menších porcí stačí i 30 minut. Kvalitní vakuovačka a sáčky nebo dózy jsou nezbytné pro stále oblíbenější metodu sous vide (sůví), kdy se potraviny vaří při nízké a přesně kontrolované teplotě. Tímto způsobem se zachová maximální množství obsažených výživových látek, nesníží se hmotnost porce masa ve kterém zůstane šťáva. Takto uvařená porce masa se chová jako konzerva a vydrží dlouho v lednici, pak stačí rychlé opečení na pánvi nebo na grilu a během pár minut je vykouzlené jídlo hodné dobré restaurace.