Forma na pečení baget, 39x24cm, pepřová, EMILE HENRY
Kód: 795506Související produkty
Forma na pečení 2 ks domácí ciabatty najednou. Pečící forma na ciabattu je přímo stvořená pro snadnou přípravu 2...
Nepřilnavá robustní chladící mřížka 46 x 26 cm na vychladnutí čerstvě upečeného pečiva, dortů, bábovky nebo zákusků....
Kovová pochromovaná robustní chladící mřížka na zchlazení čerstvě upečeného pečiva, dortů, bábovky nebo zákusků.
Antimikrobiální kapsa na svačinu s povrchem, který ničí více než 99,9 % bakterií. Využitelé rozměry 20 x 13,6 cm.
Keramická forma na chlebíček, hřbet, toastový chléb, na sladké i slané. Menší velikost 24x10cm ve smetanové barvě,...
Keramická forma na chlebíček, hřbet, toastový chléb, na sladké i slané. Menší velikost 24x10cm v červené barvě, objem...
Nepřilnavá forma pro dokonalou bábovku nebo chlebíček s motivem lučních květů. Forma značky Nordic Ware je vyrobena v...
Nepřilnavá forma HERITAGE pro designovou bábovku Heritage spirálového tvaru ve formátu chlebíčku. Bábovková forma...
Detailní popis produktu
Keramická forma na pečení baget je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčné a jemné těsto uvnitř . Upečte si své domácí bílé ale i celozrnné pečivo, nebude už vám jiné chutnat.
Příprava a vaření Těsto a necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůře a umožňuje mu stoupat. Umístěte uzavřenou formu do předehřáté trouby - obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během vaření. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte bagety vychladnout tak, aby byla kůra krásně křupavá.
Materiál: Keramika z Burgundské hlíny, vypálená při 1100°C Vhodné do myčky na nádobí, do trouby, do grilu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Formy na chleba a pečivo |
---|---|
Záruka: | 10 let |
Barva: | černá |
? Rozměry: | 24 x 39 cm |
Typ výrobku: | Formy na domácí pečivo, Formy na pečení |
Vnitřní Povrch: | Keramika |
Materiál: | keramika |
Tvar: | hranatý |
Číslo výrobku: | 795506 |
Položka byla vyprodána… |
Hranatá forma na chleba umožní upéct všechny druhy domácího hranatého chleba (sendvičový bochník, žitný chléb atd.) s...
Upečte si čerstvý domácí chleba bez konzervantů. Provoňte svůj domov nenapodobitelnou vůní čerstvě upečeného pečiva....
Zjistěte, jak snadné je získat lahodný domácí, řemeslný chléb! Speciálně vyrobené klenuté víko zachycuje páru a...
Forma na chléb od EMILE HENRY Cloche. Vysoce odolná keramika. Zaoblený tvar formy je shodný s tradiční pecí na...
Luxusní forma na přípravu domácího chleba od EMILE HENRY. Horní díl současně použitelný jako mísa na těsto....
Forma na pečení 3 domácích baget najednou od EMILE HENRY. Pečící forma na bagety je přímo stvořená pro snadnou...
Forma na pečení domácího chleba v červeném provedení. Vysoce odolná keramika. Zaoblený tvar formy je shodný s...
Forma na pečení 2 ks domácí ciabatty najednou. Pečící forma na ciabattu je přímo stvořená pro snadnou přípravu 2...
Emile Henry představení firmy
Křupavé. Rychlé a snadné bagety
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Již slovo Francie polechtá po duši každého gurmána. Je zemí dobrého jídla i pití a to vyžaduje kvalitní nádobí. Tuto dokonalost již více než 150 let přináší francouzská rodinná manufaktura Emile Henry, vyrábějící z tradiční burgundské hlíny, kterou průběžně zdokonaluje využitím nejmodernějších technologií. Výsledkem je nádobí na vaření, pečení i stolování, které si bez zamilujete. Každý kus z je originálem, ručně vyráběným z čistě přírodních materiálů.